Bibliotheek NoordVeluwe – Tips voor HR manager bij Walk&Talk Epe

Tips voor HR manager bij Walk&Talk Epe

Dé maandelijkse koffiepauze voor werkzoekenden bij bibliotheek Noord-Veluwe

Op 21 november zal Ineke de Weerd, HR manager bij Wageningen Universiteit, tips geven aan sollicitanten. Zij is in Epe spreker bij de Walk&Talk bijeenkomst van de Bibliotheek Noord-Veluwe. Ineke de Weerd zal vertellen hoe zij als HR manager kijkt naar sollicitatiebrief en CV. Ook geeft ze uitleg over de Do’s en Dont’s in brief en CV. Het doel van sollicitatiebrief en CV is om de lezer zo nieuwsgierig te maken dat deze met je in gesprek wil.

Na de informatie van Ineke de Weerd kunnen de deelnemers hun ervaringen delen over de zoektocht naar werk. De Walk&Talk bijeenkomst is bij de Bibliotheek in Epe en begint om 9.30 uur. Deelname is gratis, net als het kopje koffie of thee. Bibliotheek Epe is te vinden aan Stationsstraat 16, 8161CR Epe.

Iedereen die op zoek is naar werk, is van harte welkom bij de Walk&Talk bijeenkomst van de Bibliotheek Noord-Veluwe. Walk&Talk is de koffiepauze voor werkzoekenden. Deelnemers krijgen praktische tips, kunnen ervaringen uitwisselen en contacten leggen. Daarom tellen Walk&Talk bijeenkomsten als sollicitatieactiviteit.