bibliotheek epenieuws

Bibliotheek NoordVeluwe – Walk&Talk, koffiepauze voor Werkzoekenden

Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden. Want werk zoeken hoef je niet alleen te doen! Je hoort inspirerende verhalen, krijgt praktische tips en kunt ervaringen uitwisselen.

Met Walk&Talk biedt de Bibliotheek Noord-Veluwe werkzoekenden een kans om op een laagdrempelige manier elkaar te ontmoeten. Tijdens Walk&Talk bijeenkomsten kunnen zij ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en krijgen ze tips en suggesties die helpen in de zoektocht naar een geschikte baan. De bijeenkomst van 19 februari wordt ingeleid door Suzanne Tuinman. Zij is werkzaam als sociaal werker bij Koppel-Swoe. Hierbij richt zij zich op alles wat te maken heeft met vrijwilligerswerk in de gemeente Epe. Deze ochtend vertelt Suzanne over vrijwilligerswerk en de verschillende mogelijkheden hiervoor in de gemeente.

De Walk&Talk bijeenkomst bij de Bibliotheek in Epe is iedere derde dinsdag van de maand, van 9.30 – 11.30 uur. Deelname aan Walk&Talk is gratis, net als het kopje koffie of thee. Aanmelden hoeft niet, mag wel. Bibliotheek Epe is te vinden aan Stationsstraat 16 in Epe.