Bijgeboekt in Veluvine: Tisjeboy Jay!

Veluvine heeft een nieuwe voorstelling bijgeboekt voor het huidige theaterseizoen. Op zaterdag 29 april kunnen bezoekers genieten van de Nederlandse comedian Tisjeboy Jay. Tisjeboy Jay heet voluit Jay Francis en zal voortaan onder zijn eigen geboortenaam optreden. Dit is dan ook de eerste voorstelling van Jay Francis in Veluvine Nunspeet!

“De afgelopen periode heb ik gemerkt dat het alter-ego mijn echte identiteit begon over te nemen, ik vond dat het tijd was om terug te keren naar mezelf. Het is tijd voor een volgende stap.” aldus de comedian. Francis begon in 2019 aan zijn carrière als comedian nadat hij enige bekendheid had vergaard met zijn filmpjes op het internet. Onder de vleugels van cabaretier Roué Verveer mocht hij optreden in Comedy Club Toomler te Amsterdam waarna zijn carrière een vlucht nam. Drie jaar, vele uitverkochte theatershows, deelname aan De Verraders (RTL-4), miljoenen views later stond Francis in 2022 in een uitverkocht Ziggo Dome.


Francis zal met zijn nieuwe tour meer dan 45 steden aandoen. De voorstelling heeft de passende naam ‘In De War’ gekregen. “Wie ben ik? Wie zijn wij? Ik ben een beetje in de war en wat een timing want onze wereldleiders zijn ook in war”, aldus de comedian. Tijdens de nieuwe tour mogen bezoekers meer Jay en minder Tisjeboy verwachten. Kom kennismaken met Jay Francis!

Jay Francis – In De War is te bezoeken op zaterdag 29 april om 20:15 uur in Veluvine. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 25,- (inclusief servicekosten) en zijn te bestellen via veluvinenunspeet.nl of aan de kassa.

Jay Francis