Kerk Oene

Boekenstand Oene – Voor moeder, van….

Voor moeder, van….

Op zondag 14 mei is het Moederdag! In onze vernieuwde boekwinkel kunt u of kun jij iets moois voor uw/jouw moeder uitzoeken! Verschillende mooie romans liggen op de plank. Bijvoorbeeld het boek: Rode papaver, van Els Florijn. Dit is de schrijfster van o.a. het boek wat u misschien wel kent: “Het meisje dat verdween”.

Inhoud:  Anna groeit op in stilte en in eenzaamheid. Na de dood van haar ouders moet ze alleen voor de boerderij zorgen. Omdat het werk haar teveel wordt, stemt ze in met een huwelijk met een Belgische boer, die naar Nederland is gevlucht vanwege de Eerste Wereldoorlog.

Na een hevig conflict besluit haar man naar het front te gaan. Anna reist hem achterna om hem te zoeken. Ze komt via Mairi, een hoofdverpleegster, terecht in een van de fronthospitalen. Daar ziet ze de wreedheid van de oorlog, die grenst aan waanzin. Ondanks de chaos en verwarring geeft Anna de moed niet op en blijft ze zoeken naar haar echtgenoot.

Rode papaver is gebaseerd op een waar gebeurd verhaal over de moed van twee verpleegsters in de Eerste Wereldoorlog. Prijs: € 18,90 (Cover bekijken? Kijk op www.kameel.nl)

Verder zijn er cadeauboekjes en dagboeken speciaal voor vrouwen. Nieuw zijn de Bijbeltekst-mokken: Een bijzonder persoonlijk cadeau: Als je moeder thee of koffie drinkt uit haar eigen mok dan denkt ze elke dag aan jou en wordt ze bemoedigd door de tekst die erop staat en die door jou, speciaal voor haar, is uitgekozen!

Boekenstand Oene

geopend op vrijdagavond van 18.30 tot 19.45 uur in de Ark