Bovenstemgroep Noord-Oost Veluwe – 2 februari repetitiebijeenkomst

2/23/24 februari – Bovenstemgroep Noord-Oost Veluwe

Repetitie:

Het was meteen heerlijk om op de eerste oefenavond van het nieuwe jaar samen onze psalmen en geestelijke liederen te zingen. Ook de oliebollen na afloop smaakten goed en het was heel gezellig om met elkaar nog even na te praten. De eerstvolgende repetitieavond staat gepland op vrijdag 2 februari a.s. in de kerk (!) van Oene. Zoals afgesproken zullen wij ons oefenen zoveel mogelijk gaan beperken tot elke eerste vrijdag van de maand. Wel zijn de tijden van de repetitiebijeenkomsten iets gewijzigd. Voortaan gaan wij oefenen van 19.00 tot 20.30 uur en tussendoor willen we dan tussen kwart voor acht en acht uur steeds een kwartier pauze in acht nemen. Ook zal er meer geoefend gaan worden in de kerk.

Om te noteren:

Op uitnodiging van de Evangelisatiecommissie willen wij op zaterdag 24 februari meewerken aan een samenzangavond van psalmen en bekende geestelijke liederen in de Hervormde Dorpskerk (Johanneskerk) te Heerde. De avond daarvoor (23 februari) is er dan een extra repetitiebijeenkomst in de kerk van Oene.

Informatie:

Voor meer informatie over de bovenstemgroep of over de verkoop van cd’s van deze zanggroep: 0578-641522, 641435 of 627018.