bovenstemgroep NOV

Bovenstemgroep Noord-oost Veluwe – 21 april laatste repetitiebijeenkomst

21/22 april – Bovenstemgroep Noord-Oost Veluwe

Repetitie:

Op vrijdag 21 april is er van 19.00 tot 20.15 uur de laatste repetitiebijeenkomst van het zangseizoen 2016/2017. Wij oefenen dan in de kerk van Oene samen met de bovenstemgroep Rijssen en omstreken en bovenstemzangers uit Terwolde en Oosterwolde. Na afloop van de repetitie gaan we gezamenlijk koffie/thee drinken in de Ark.

Kampen:

Op zaterdag 22 april wordt in de Bovenkerk te Kampen ten bate van Adullam Gehandicaptenzorg een Psalmzangavond (met cd-opname) gehouden. Aan deze avond wordt medewerking verleend door de bovenstemgroep Noord-Oost Veluwe, de bovenstemgroep Rijssen en Omstreken en verschillende andere bovenstemzangers (totaal ongeveer 150). Ds. K. van Olst zal enkele psalmen van een korte toelichting voorzien. De samenzang wordt gedirigeerd door Lulof Dalhuisen en Peter Wildeman zal het prachtige Hinsz-orgel bespelen. De avond begint om 19.00 uur en de toegang is vrij (wel is er een collecte).

Oosterwolde:

Nu al vast wijzen wij op de samenzangavond ten bate van het kindertehuis Samuël in Misca (Roemenië) in de Dorpskerk in Oosterwolde op zaterdag 6 mei a.s. Elders in deze kerkbode leest u er meer over.

Informatie:

Voor meer informatie over de bovenstemgroep of over de verkoop van cd’s van deze zanggroep : tel. 0578-641522, 641435 of 627018