Bovenstemgroep Noord-Oost Veluwe – repeteren / cd Kampen / optredens

Bovenstemgroep Noord-Oost Veluwe

Repeteren:

In de zomermaanden liggen de zangactiviteiten van de bovenstemgroep even stil. Op vrijdag 1 september a.s. hopen wij verder gaan met het repeteren.

CD Kampen:

Rond het thema “Elk tot Zijn eer” werd op 22 april jl. in de Bovenkerk te Kampen een Psalmzangavond met bovenstem gehouden. Aan deze avond werd medewerking verleend door de bovenstemgroepen Noord-Oost Veluwe, Rijssen en Omstreken en verschillende andere bovenstemzangers uit Terwolde en Oosterwolde. De samenzang werd gedirigeerd door Lulof Dalhuisen en Peter Wildeman bespeelde het prachtige Hinz-orgel. Van deze psalmzangavond is een opname gemaakt voor een cd die deze maand is verschenen bij Interclassic Music in Tholen. De winkelprijs van deze cd bedraagt € 15,-, maar via onze bovenstemgroep is de cd tot nader te bepalen datum voor € 10,- te verkrijgen bij Wim Junte (tel. 0578-641435). Zeer de moeite van het luisteren waard!

Zangavonden najaar 2017:

Voor het najaar van 2017 staan er vijf zangavonden in de agenda van onze bovenstemgroep en wel in de Grote Kerk in Zaltbommel (9 september), Bovenkerk in Kampen (29 september), Dorpskerk in Oldebroek (14 oktober), Johanneskerk in Heerde (28 oktober) en de Grote Kerk in Epe (18 november). Om al vast rekening mee te houden.

Informatie:

Voor meer informatie over de bovenstemgroep : tel. 0578-641522, 641435 of 627018