nieuws

Buurtzorg Oene / Kulturhus Oene 11 februari -10 jaar buurtzorg – Viert u dit met ons mee?

10 JAAR BUURTZORG

viert u dit met ons mee??

Op zaterdag 11 februari van 14.00 tot 17.00 uur willen we samen met u vieren dat de Buurtzorg 10 jaar bestaat. U bent van harte welkom in het Kulturhus aan de dorpsstraat 14 in Oene. De toegang is gratis en voor de kinderen is er een springkussen. Er zijn deze middag meerdere activiteiten zoals:

– Kennismaken met Buurtzorg
-Tentoonstelling over de zorg van toen en nu
-Het bezichtigen van ‘Oud Oene’ in de vorm van foto’s
– springkussen

Buurtzorgteam Oene heet u van harte welkom!

Koffie en thee staan voor u klaar!

Buurtzorg Oene

 Een frisse kijk op thuiszorg
Goede zorg thuis vraagt een professionele en toegewijde belangstelling voor de persoonlijke situatie van de cliënt. Zo snel mogelijk inspelen op zorgvragen, samen oplossingen zoeken, grotere problemen voorkomen. Buurtzorg levert deze professionele zorg, regelt de zaken eromheen en zorgt ervoor dat iemand zelf kan blijven beslissen over wat er nodig is

Dé Buurtzorgformule
Buurtzorg Nederland heeft een vernieuwend concept voor verpleging en verzorging aan huis ontwikkeld. Zorgverlening waarbij we streven naar betere oplossingen voor de cliënt, duurzaam en effectief. Door de zorgverlening volledig door hoog opgeleide wijkverpleegkundigen en wijkziekenverzorgenden in kleine autonome ‘Buurtzorgteams’ in te laten vullen wordt het oplossend vermogen en de professionaliteit van medewerkers ten volle benut. Deze Buurtzorgteams worden ondersteund door een landelijke organisatie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van moderne ICT-toepassingen waardoor de administratieve kosten tot een minimum worden beperkt. De kosten van management en overhead worden zo beperkt mogelijk gehouden. Kortom: betere zorg tegen lagere kosten; een aantrekkelijk perspectief voor cliënt, professional en verzekeraar. Buurtzorg Nederland: een natuurlijk alternatief!

meer info:http://www.buurtzorgnederland.com/