CDA Europarlementariër Annie Schreijer-Pierik komt naar Oene

Op 15 mei komt Annie Schreijer-Pierik op bezoek op De Boerderij in Oene. Annie zit vanaf 2014 in het Europees Parlement, waar ze zich o.a. bezig houdt met de land- en tuinbouw. Een aandachtspunt van Annie is dat ze de Europese wetgeving rondom de natuur op de voet volgt en kritisch is op hoe deze  wetgeving invloed heeft op de agrarische sector in ons land. 

Vanuit het CDA gemeente Epe hebben we haar uitgenodigd omdat we ook vanuit onze regio de knelpunten en kansen in de agrarische sector willen laten zien. Die kent ze wel, maar we willen haar blijven voeden.

Zo zijn een aantal ondernemers “het Boerenhart” aan het oprichten. Dit is een coöperatie in onze regio die probeert streekproducten af te zetten bij verzorgingshuizen en horeca in de regio.

Heeft u over onderwerpen die een relatie hebben met de agrarische sector een vraag of een mening dan bent u van harte uitgenodigd om in gesprek te gaan met Annie.

De bijeenkomst met Annie Schreijer-Pierik is op 15 mei van 10.00 tot 12.00 uur. Vanaf 9.30 uur staat de koffie klaar. De Boerderij ligt aan de Hogestraat 5, 8167 PS in Oene.


Annie Schreijer-Pierik