Clubvrouw van het jaar 2022 Voetbalvereniging Oene

Afgelopen zaterdag, tijdens de nieuwjaarsreceptie op de Hoge Kamp, werd door de voorzitter bekent gemaakt, wie zich dit jaar de clubman/clubvrouw van de vereniging mag noemen. Unaniem werd Rijntje Berends verkozen en zij verdient dit jaar de eer die bij deze titel hoort. Rijntje is sinds jaar en dag actief als vrijwilligster op de Hoge Kamp.

Als vaste medewerkster van de kantineploeg draait ze al jaren lang de kantinediensten met haar ploeg en zorgt ze ervoor dat alles altijd op rolletjes verloopt. Daarnaast coördineert ze en is ze actief betrokken bij veel activiteiten op de Hoge Kamp. Ook is ze vaste supporter van het meidenteam waar haar dochter in speelt de MO-20. Nooit doet de vereniging tevergeefs een beroep op haar.

Als blijk van dank voor deze tomeloze inzet komt haar deze onderscheiding, volgens het bestuur, dan ook meer dan toe. Voor Rijntje zelf was het een totale verrassing, waardoor de ze blijde emoties maar moeilijk kon onderdrukken. Het bestuur bedankt Rijntje samen met haar man Mannes en dochter Julia, namens de ‘rood-witte klompenbrigade’, voor alle bewezen diensten en spreekt de hoop uit nog vele jaren plezier van en met elkaar te mogen hebben.