nieuwsOener koefeest

Cross met Dakar truck op Oener Koefeest

Oene Got Talent: Drive In Show te winnen

OENE – De cross is een aantrekkelijk onderdeel van het Oener Koefeest donderdag 25 oktober. Aan de Kerkweg kunnen jongeren en volwassenen hun vaardigheid tonen op brommers en motoren en in auto’s, verdeeld over diverse klassen. Om 10.00 uur is de technische keuring en een uur later beginnen de wedstrijden. Er is zelfs een demoklasse met sprinters in snelle bolides. Het publiek kan zich die dag volop vermaken, want er is ook van alles te beleven langs de baan.

Aan de overzijde van de weg wordt een PK-weide ingericht. Daar kan men verschillende Truck- en Tractorpulling voertuigen bewonderen. Onder andere de Rising Star uit Oene, ’t Valt Met uit Vaassen en Rattle-and-Hum uit Dronten. Als speciale attractie de Dakartruck van Hamer uit Apeldoorn. Zo slaagt de organisatie er in om nog meer PK’s naar het veld te trekken.

Talent

Op de woensdagavond ervoor speelt zich in een tent Oene Got Talent af. Arjen van Westerlaak nodigt zangers, zangeressen, dansers, muzikanten, acteurs/actrices uit om mee te doen aan live optredens of play backen, individueel of in groepsverband. Iedereen krijgt een leuk aandenken en voor de beste groepsact verzorgt Musicsession van Arjen een gratis Drive In Show ter waarde van 450 euro. De avond begint om 19.30 uur en duurt tot 22.00 uur.  Aanmelden voor deelname  via Oenegottalent@hotmail.com

Het Koefeest begint op woensdag met Huisdierenkeuring, voetbaltoernooi en atletiek. Donderdag de grote warenmarkt, kinderboerderij, ganzenhoedster, woodcarving, diverse optredens de gehele dag door in het centrum van Oene. In de regio verschijnt huis aan huis een Koefeestkrant met alle bijzonderheden.