Cultureel Centrum Heerde – de Bluebettes – Back to Mono

The Bluebettes brengen ons terug naar de jaren 60!

 Ga op zaterdag 22 april mee op een schitterende en swingende trip down memory lane!

In BACK TO MONO brengt vrouwenband The Bluebettes een ode aan de fantastische muziek uit de jaren zestig. Van schitterende pareltjes tot swingende dansnummers, van zoete lieve koortjes tot scheurende strotten.

Voor BACK TO MONO – de titel ontleenden ze aan het werk van sixties producer Phil Spector – doken de meiden, die allen ver na de jaren zestig opgroeiden, in de platenkasten van hun ouders en kozen hun favorieten. Geleid door onderbuikgevoel, kippenvel en dansdrang kozen ze liedjes van vrouwen(groepen) zoals o.a. The Supremes, Dionne Warwick en Etta James, maar ook van mannelijke muzikale helden zoals The Beatles en The Monkees.

Liedjes die u mee terug nemen naar de magische jaren zestig. Terug naar de beehives, de eerste dans en de eerste zoen. Terug naar de huiskamer, terug naar de platenspeler:

BACK TO MONO is een ontroerend, vrolijk en gezellig feest der herkenning, door Arlette Swartjes, Geraldine Swartjes, Esther Groenenberg, Chantal de Haan en Anna Hoekstra, samen The Bluebettes.

U gaat tot slot vast en zeker swingend (al was het maar in uw hoofd) naar de foyer voor een drankje!

E-tickets zijn verkrijgbaar via de website www.cultureelcentrumheerde.nl. De kaarten zijn ook te koop aan de balie van De Heerd, dagelijks en voor aanvang van de voorstelling.

Zaterdag 22 april om 20:15 uur in  De Heerd, Van Meurslaan 3 in Heerde.