Cultureel Platform Epe – Zomeravondconcert 17 augustus in Oene – UNICORN – Swingende Ierse Folkmuziek

Zomeravondconcert 17 augustus UNICORN -Swingende Ierse Folkmuziek in Oene

De swingende Ierse-Folkgroep UNICORN is een bekende naam in de folkwereld. Het ensemble behoort tot de top van de Nederlandse semi-professionele folkmuziek. Het weet het publiek tot aan de laatste minuut te boeien, te enthousiasmeren, maar ook te ontroeren. “Hoe vaak maak je mee dat publiek van pure ontroering de tranen vrijelijk laten vloeien, om vervolgens weer enthousiast mee te klappen op de maat van een wervelende Ierse jig, waarbij het dus  weer feest is”, volgens de bandleden.

De prachtige vertolkingen van o.a. Ierse ballades en de fraaie muzikale arrangementen zijn dan ook het paradepaardje van de band en houden een optreden interessant tot aan de laatste noot.

De band heeft een zeer volwassen eigen geluid, waarin de top-muzikanten van UNICORN (waaronder 4 conservatorium geschoolden) elkaar muzikaal aanvullen maar ook de vrijheid laten, waar nodig soleren en zodoende een perfecte opbouw in het nummer realiseren. De band treedt altijd op in een 4-persoonsbezetting. Op 17 augustus zijn dat: zangeres Betty Borstlap, violiste Martine Nijenhuis , gitarist/zanger John Kuiper en  accordeonist Martien Tijburg.

locatie:De Aardbeientuin, Rozenkampweg 28 Oene Aanvang  20:00 uur Entree: € 15,00 incl 1 consumptie Informatie en tickets:   www.cultureelplatformepe.nl