cultureel platform epe

Cultureel platform Epe – Zomerconcerten – Luna Zegers Flamenco – 22 juli


Luna Zegers FlamencoENTRE DOS MUNDOS

Met haar zelfgeschreven teksten én muziek schept Luna Zegers een fascinerende wereld waarin ze alle bagage die ze onderweg heeft verzameld samenbrengt. Ze koppelt de vurige flamenco-ritmes aan haar jazz-zangachtergrond en creëert zo een volstrekt uniek geluid. Luna verweeft in Entre Dos Mundos haar prachtige liederen met persoonlijke verhalen waarmee ze haar publiek een intieme kijk in haar leven geeft.
Dit alles resulteert in een muziekprogramma van uitzonderlijke, internationale klasse.

Achter Luna’s liefde voor de Spaanse flamenco gaat een hartverscheurend verhaal schuil. Opgegroeid in een liefdevol Brabants gezin verliest ze als jonge vrouw in korte tijd haar vader, zus en moeder. Pas als ze tijdens een verblijf in India kennismaakt met flamenco, vindt ze hierin de ultieme uitingsvorm voor haar grote verdriet.  Haar geschiedenis vormt de rode draad voor haar composities en resulteerde eveneens in haar boek Solo (Uitgeverij Ambo|Anthos). Solo is zowel een familiekroniek als een reisverhaal en vormt de kern van Entre Dos Mundos.                                              

Luna Zegers studeerde in 2015 als eerste (en nog steeds enige) niet-Spaanse af in flamenco-zang aan het prestigieuze conservatorium ESMUC in Barcelona; een absoluut unicum. In 2010 sloot ze cum laude haar zangopleiding af aan het Conservatorium van Amsterdam. Luna is een even zeldzaam als veelzijdig talent.

donderdag 22 juli, 20.00 uur

Locatie: Boerderijcamping Vemdebroek, Vemdeweg 9 Epe
entree: € 17,50 incl 1 drankje, jeugd € 7,00
Online tickets:www.cultureelplatformepe.nl