nieuws

De harp met de duizend poten in Veluvine

NUNSPEET – Na het succes van Untitled 1 en Untitled 2 voegt Lavinia Meijer met Untitled 3 opnieuw een hoofdstuk aan toe aan wat ze zelf haar levenswerk UNTITLED, een muzikaal museum, noemt. Je kunt genieten van haar muziekkunst op de harp op vrijdag 5 april.

De overkoepelende vraag van de serie ‘Untitled’blijft ‘in welke stijlperiode leven we nu, hoe zullen we deze tijd over pakweg 100 jaar noemen?’ Voor deze editie heeft ze enkele cabaretiers gevraagd haar van input te voorzien, waaronder Freek de Jonge en Brigitte Kaandorp. Haar muziek is de bindende factor en het geheel zal ze als een ‘one woman show’ brengen. Verschillende beeldend kunstenaars zullen er aansprekende projecties bij maken. Lavinia Meijer blaast, op zoek naar de antwoorden, de harpmuziek eigenhandig nieuw leven in.

Harpiste Lavinia Meijer is een van de belangrijkste en spannendste musici van onze tijd. Met het meerdelige Untitled bouwt ze aan een veelomvattend kunstwerk met verschillende invalshoeken, waarbij ze haar muziek verbindt met persoonlijke ervaringen en ontdekkingen in een combinatie met beeldende kunst, literatuur, spoken word, film, animaties en nieuwe akoestische en elektronische composities.

Voor meer informatie en kaartverkoop: www.veluvinenunspeet.nl


Te zien in april: Rapunzel op 6 april. Papadag bestaat niet op 13 april. Adriaan van Dis op 18 april. Je Anne op 19 april. Storioni Trio op 20 april. Michiel Borstlap Band op 25 april. Fien & Teun op 3 mei. Jay Frances op 10 mei (uitverkocht). Dilana Smith op 11 mei.