nieuws

De Kruimelschaar zoekt telefoonwacht

EPE – Wie betekenisvol vrijwilligerswerk wil doen, gewoon lekker vanuit huis, heeft nu die kans. Vrijwillige hulpdienst De Kruimelschaar zoekt een telefoonwacht.

De Kruimelschaar is een hulpdienst met een grote groep eigen vrijwilligers in haar bestand. Zodra een hulpvraag binnen komt, zoals boodschappen doen of een tuin aanharken, zoekt de dienstdoende telefoonwacht een passende vrijwilliger bij de klus. ,,De diensten zijn telkens één maand. Je kunt het thuis doen, maar als je ergens op visite wil gaan, neem je de telefoon gewoon mee”, vertelt Zwaantje Nooteboom, bestuurslid en tevens coördinator van de algemene hulpdienst. Zij is bereid om geïnteresseerden alles uit te leggen over deze mooie vrijwillige baan. Een taak die zelfs te doen is als je niet goed ter been bent.

Telefoneren lijkt misschien niet zo essentieel, maar dat is het in dit geval zeker wel. Je zorgt er namelijk voor dat iemand die hulp nodig heeft, geholpen wordt. 

Er zijn nog meer  mensen die de telefoonwacht hebben. Je hebt telkens één maand dienst, waarna je drie maanden vrij bent. 

Interesse? Neem contact op met Zwaantje Nooteboom via 06-23645986.