kulturhus Epe

De Olde Deerns en Tinus van Huffelen

De Olde Deerns

Maar ook weer niet zó oud. Oud staat voor: oud-leden. Namelijk van Jong Gelre Twello. Tijdens een reünie in 1998 werd een revue opgevoerd, met daarin één dialectliedje. Dit lied, Iesselland, is de basis geworden van de oprichting van De Olde Deerns.
Freke, Hetty en Nel hebben de afgelopen 10 jaar een groot repertoire opgebouwd van mooie liedjes en gedichten/voordrachten over vroeger en nu, over liefde, dialect en andere onderwerpen. Soms bestaande liedjes, soms zelfgeschreven liedjes, verhaaltjes die worden uitgespeeld, gedichten. Met één overeenkomst: alles in het dialect. Het dialect geeft een band, geeft je het gevoel, dat je elkaar snapt. Maar ook mensen, die geen dialect spreken, genieten van een optreden van De Olde Deerns.
Het programma van de dames is soms hilarisch, soms ontroerend, natuurlijk met veel herkenning. Het staat garant voor een heerlijke middag/avond ontspanning. Laat u verrassen – en geniet van hun gezellige optreden.

Tinus van Huffelen

Het duo Marty en Tinus van Huffelen wordt in verband met de gezondheidsproblemen van Marty voortgezet door onze troubadour Tinus van Huffelen. Het wordt vast weer een gezellige middag met Hollandse liedjes van Nick en Simon, Guus Meeuwis en vele andere zangers vanaf de jaren 60 tot nu.

Klik hier voor het reserveren van uw kaarten.

Datum:februari 27
Tijd:15:00 – 17:00
Kosten:GratisEvenement
Locatie: Rabozaal