nieuws

De toneelgroep Burgerenk presenteert het blijspel: “Baakman & Baakman”.

De toneelgroep Burgerenk

De toneelgroep Burgerenk presenteert het blijspel: “Baakman & Baakman”.
De toneelgroep Burgerenk is weer met veel plezier van start gegaan met het instuderen van het blijspel in 3 bedrijven:
“Baakman & Baakman”
Geschreven door: Evelien Evers

Een tipje van het verhaal: ( deels in dialect, deels hollands)
’t Stuk speult zich af in de schuure van de gebroeders Baakman. Harm is ’n olsten, aartslui en ’n uutvinder van niks. Hij heeft der voor gekozen om in de winter in de schuure te wonen. Dat scheelt um in de stookkosten van ut huus. Breur Leo is ’n hardwarkende bouwvakker, die zich ’n bittien in de hoek löt drukken. Jan en alleman komen bij de broers over de vloer. Van de getrouwde zuster Ans met heur alles behalven sympathieke keerl Gerrit en hooghartige dochter Karin, tut de bemoeizuchtige buurvrouw Leida. Ok ’t fanatiek wandelende stel Oscar en Olga komt regelmaotig an.
Job de huusvriend is ok niet uut de schuure weg te slaon. Maor niet iedereen kump met de beste bedoelingen. Zeker niet as bliekt dat d’r wat te halen völt. Zelfs de politie bemoeit d’r zich met. As dat maar goed gied!!

We zijn hard aan het werk met de teksten, die gedeeltelijk in dialect worden gedaan, spel en het decor en hopen het resultaat te laten zien op de volgende datums:
Vrijdag: 3 maart 2017
Zaterdag: 4 maart 2017
Vrijdag: 17 maart 2017
Zaterdag: 18 maart 2017
Zondag: 19 maart 2017

Noteer deze datums vast in uw agenda!
Kaartjes reserveren kunt u uiteraard bij de spelers.
Kosten voor een uitvoering zijn per persoon: leden € 2,50, niet-leden € 3,50. (Incl. koffie/thee)
Ook mag u telefonisch reserveren op tel.nr 0578-616633 ( antwoordapparaat staat aan, spreek in met vermelding van: Naam, Datum voorstelling, aantal en tel.nr.)
Op maandag 13-02-2017 en maandag 20-02-2017 kunt u tussen 19.00 en 20.00 uur uw (gereserveerde) kaarten betalen en afhalen.
Voor informatie zie ook: www.burgerenk.