bibliotheek epe

Digitaal spreekuur Bibliotheek Noord-Veluwe

Al enige jaren is er iedere maand een digitaal spreekuur in iedere gemeente van het werkgebied van de Bibliotheek Noord-Veluwe. Dit spreekuur is voor informatie en uitleg over de apps en e-books van de bibliotheek, de LuisterBieb en de digitale bronnen van de Bibliotheek. Maar ook voor andere vragen over de smartphone en tablet is ruimte op het digitale spreekuur.

Tips voor tabletgebruik

Wil je hulp of advies bij het gebruik van de apps of meer weten over de e-books van de bibliotheek? Of hulp bij het oplossen van kleine problemen en tips en trucs voor tablets en smartphones? Zoals over het installeren van Buienradar, het gebruik van Google Maps of hoe je in de app-store kunt zien wat gratis is en wat niet?

Kom dan naar het digitale spreekuur van de Bibliotheek Noord-Veluwe. Dat is iedere maand in iedere gemeente van het werkgebied. De medewerkers van de Bibliotheek geven tijdens deze digitale spreekuren persoonlijke, 1 op 1 uitleg en technische ondersteuning. De uitleg is gratis. Het is de bedoeling dat bezoekers hun eigen tablet, smartphone of, voor vragen over e-readers, hun eigen e-reader en laptop meenemen.

Data volgende spreekuren

De komende spreekuren zijn:

maandag 3 februari Hattem

dinsdag 4 februari Elburg

woensdag 5 februari Heerde

donderdag 6 februari Epe

vrijdag 7 februari in Wezep

Steeds van 14.00 – 17.00 uur.

Het Digitaal Spreekuur is geen cursus, bezoekers kunnen zo aanschuiven en koffie/thee en wifi zijn gratis.