bibliotheek epenieuws

Digitaal spreekuur bij Bibliotheek Noord-Veluwe


Bibliotheekleden die meer informatie willen over het digitale aanbod van de Bibliotheek Noord-Veluwe, dat bestaat uit e-books, LuisterBieb en de Iguana app voor het verlengen en reserveren van media, of die hulp nodig hebben bij het aanmaken van het e-book en LuisterBieb account, het downloaden van de app of het gebruik van de e-books of LuisterBieb kunnen terecht bij het Digitale spreekuur in de Bibliotheek Noord-Veluwe.

Digitaal spreekuur

Iedere maand is er een Digitaal Spreekuur in iedere gemeente van het werkgebied van de Bibliotheek Noord-Veluwe. Dit spreekuur is ook voor vragen over het oplossen van kleine problemen en tips en trucs voor tablets. De medewerkers van de Bibliotheek geven tijdens deze digitale spreekuren persoonlijke, 1 op 1 uitleg en technische ondersteuning. De uitleg is gratis. Het is de bedoeling dat bezoekers hun eigen tablet, smartphone of, voor vragen over e-readers, hun eigen e-reader en laptop meenemen.

Het Digitaal Spreekuur is geen cursus, bezoekers kunnen zo aanschuiven en koffie/thee en wifi zijn gratis.

De komende spreekuren zijn: maandag 1 april Hattem, dinsdag 2 april Elburg, woensdag 3 april Heerde, donderdag 4 april Epe en vrijdag 5 april Wezep, steeds van 14.00 – 17.00 uur.