Duurzaam cadeautje voor inwoners Gemeente Epe

Wilt u thuis energie besparen, de gemeente Epe helpt u op weg met een cadeaubon.

Hiermee kunt u zelf energiebesparende producten aanschaffen. Er zijn 2300 cadeaubonnen beschikbaar. Deze actie geldt zowel voor inwoners van gemeente Epe die wonen in een huur- als een koopwoning.

Waarde

De cadeaubon heeft een waarde van € 70. Deze kan worden gebruikt om zelf energiebesparende producten te kopen zoals tochtstrips, ledlampen, radiatorfolie of leidingisolatie. Hiermee bespaart u direct op uw elektriciteits- en gasverbruik en dat ziet u terug in uw  energierekening. Wel zo prettig toch?

Aanvragen

U kunt de cadeaubon besteden bij één van de deelnemende webshops of winkels bij u in de buurt. Zo vraagt u de cadeaubon aan:

  • Ga naar www.regionaalenergieloket.nl/cadeaubon
  • Voer uw postcode in
  • Klik op de knop ‘cadeaubon aanvragen’ 
  • Bekijk de deelnemende winkels en producten die u met de cadeaubon kunt verkrijgen.
  • Bekijk alle voorwaarden, de deelnemende winkels & webshops en een lijst met producten op regionaalenergieloket.nl/cadeaubon.

Op=op, dus wacht niet te lang!

Over Regionaal Energieloket

Het Regionaal Energieloket helpt woningeigenaren en huurders met het verduurzamen van de woning. Ze informeert over duurzame maatregelen voor de woning én organiseert collectieve projecten voor inwoners om samen ook daadwerkelijk aan de slag te gaan. Het Regionaal Energieloket werkt in opdracht van gemeente Epe.