radio794

Een variatie aan onderwerpen 17 december in Infomix op RTV 794

Infomix is een informatief programma dat elke dinsdagavond te beluisteren is tussen 19:00 en 21:00 uur.

Om diverse redenen vertrekken steeds meer mensen uit Nederland.  RTV 794 volgt Lucie en Gerrit die dit jaar gestart zijn met met hun L’Orchidée Sauvage. Samen met twee andere Chambres d’Hôtes organiseren zij nu wandeltochten door de prachtige natuur van de Meuse. Fred, Annemarie, Lucie en Gerrit hopen u te enthousiasmeren voor een voettocht door de Meuse.

Eind maart 2020 verschijnt het boek ‘Wolven op de Veluwe. Geschiedenis en terugkeer van de wolf’ van Evert de Jonge. Harrie Mulder gaat in gesprek met de auteur.

De Keet van Heerde is verkocht, dat weet u ongetwijfeld.  Met Bé en Fenny van Ark wordt terug maar ook vooruit gekeken.

Ook staat het programma stil bij een oproep van Willem Veldkamp aan zijn zoektocht naar informatie in het kader van zijn gedenkboek ‘Joodse Epenaren’.

Tenslotte een gesprek met Aartje Scholten over de nieuwste editie van de Play In in de Grote te Kerk in Epe,  verneemt u alles over de laatste trends op vuurwerkgebied van John Wagenvoort uit Wapenveld en wordt vooruitgeblikt op een actie van de Molukse gemeenschap in Vaassen voor de aardbeving op de Molukken.

Infomix wordt herhaald. Op woensdag vanaf 16.00 uur en op donderdag vanaf 9.00 uur. Terugluisteren kan uiteraard ook via www.radio794.nl.

Radio 794 – 106,5 FM & 107,8 FM ether – 93,1 FM kabel – www.radio794.nl