veluvine Nunspeet

Erwin Nyhoff kruipt in de huid van Elvis 

Een wervelende muzikale show met de beste songs van de grootste die er was: Elvis Presley! Met een superband inclusief blazers, backing vocals én beeld & decor. Featuring: zanger en gitarist Erwin Nyhoff. Op donderdag 5 januari komt zanger en gitarist Erwin Nyhoff met zijn band naar Veluvine met Elvis the Music The King – His Legacy & His Music.

Na zijn bluesshows met Johan Derksen, zijn hoofdrol in een musical over het leven van blueslegende Harry Muskee en o.a. tours met muziek van Bruce Springsteen, is het nu tijd voor verdieping in de muziek van de artiest uit Memphis waar Nyhoff van kinds af aan al groot fan van is. Eerder speelde hij al met leden van de originele Elvisband, waaronder de feitelijke uitvinder van de rockabilly gitaarstijl Scotty Moore, drummer D.J. Fontana en de latere solo- gitarist van Elvis; James Burton.

Elvis nam tijdens zijn actieve zangcarrière meer dan 700 songs op met als hoogtepunten: Always on My MindThat’s Allright, Are You Lonesome TonightHounddog, Heartbreak HotelJailhouse RockLove Me Tender, Blue Suede Shoes, Suspicious minds, In The Ghetto e.v.a.

Nyhoff zal niet op het podium verschijnen als een kopie van zijn idool; in deze voorstelling draait het immers om ‘The Music’. Hij wordt hierin ondersteund door een grote tien mans/vrouw live-band met o.a. leden van ‘Her Majesty’, Herman Brood en ‘Soul Sisters’.

Elvis the Music The King – His Legacy & His Music is te bezoeken op donderdag 5 januari om 20:15 uur in Veluvine. Kaarten kosten € 29,00 p.p. (inclusief servicekosten) en zijn te bestellen via veluvinenunspeet.nl of aan de kassa.

fotograaf Robert Westera