Evenement “Op pad in Oene” viert tiende editie

Evenement “Op pad in Oene” viert tiende editie

Dit jaar viert het evenement “Op pad in Oene” haar tienjarig bestaan en wordt gehouden op dinsdag 31 juli en dinsdag 7 augustus.

De deelnemers aan de “Op pad in Oene”dagen kunt u zowel op de fiets als met de auto bezoeken.

De deelnemers zijn op beide dinsdagen open vanaf 10.00-17.00 uur.( de kerk vanaf 11.00 uur )

Deelnemers aan de “Op pad in Oene”dagen zijn: Aardbeientuin Gerrit en Trijnie Bronsink, Hoefsmederij Bronkhorst, Klaarke van der Kolk, J&J Glaskunst, Bernadette van Munster, Sari Fair Fashion , Wijngaard de Druiverij, Korenmolen Werklust, Atelier De Witte Pimpernel Quilt & Handwerk , Cultuur Historisch Museum Oene, De Boerderij Oene, de Oener Kerk en Café/Restaurant Dorpszicht. Bij laatstgenoemde kunt u ook de hele dag terecht voor een hapje en een drankje, het terras is de hele dag open.

Een heel aantrekkelijk evenement met diverse activiteiten en bezienswaardigheden bij de deelnemers. Zowel binnen als buiten. Voor kinderen is het tevens een educatief en veelzijdig evenement. Kortom voor een ieder wat wils.

Dit jaar is het de tiende keer dat “Op pad in Oene”georganiseerd wordt en dat is natuurlijk een feestelijke gebeurtenis! Er worden prijzen verloot op beide dagen!

Het pittoreske dorp Oene was van origine een klompenmakersdorp. De deelnemende bedrijven zijn dan ook te herkennen aan de gele klompen bij hun locaties. De folder met daarin de informatie over de deelnemers en de daarbij behorende plattegrond zijn o.a. te verkrijgen bij VVV Epe, bij de deelnemende bedrijven zelf, te downloaden via www.oene-info.nl en bij een aantal recreatieve bedrijven in de omgeving.

Het worden weer twee hele gezellige dagen in en om Oene. Entree is gratis. U bent van harte welkom!

download folder: Op pad in oene 2018 folder