nieuwsveluvine Nunspeet

Evergreens in Veluvine

In januari 2020 ging in het DeLaMar Theater in Amsterdam de nieuwe originele Nederlandse musical ‘Haal het doek maar op – van Appelscha tot Zierikzee’ in première.

Je omkleden in een bezemkast en met z’n allen de bus in voor een optreden in een buurthuis. Dat is de realiteit van artiesten die in het schnabbelcircuit optreden. Mariska van Kolck, Tony Neef, Julia Berendse, Willemijn van Holt, Dook van Dijck en Jordy van Loon spelen artiesten die dit leven leiden in Haal het doek maar op. Een musical die oude tijden laat herleven maar vooral het leven achter de schermen laat zien

De musical werd door het publiek in het land hogelijk gewaardeerd en kreeg mooie recensies .‘Een originele musical, met 42 evergreens’, kopte onder ander het Parool.

Corona zorgde voor een aangepaste, puur concertante versie waarin de nummers het leeuwendeel vormen. Nu de Nederlandse theaters toch weer beperkt publiek mogen ontvangen, keert het stuk in september terug en wordt de tournee door het land afgemaakt. De musical cast zingt absolute tophits als ‘Ritme van de regen’, ‘Spiegelbeeld’, ‘Ben ik te min’, ‘Brandend zand’, ‘Sammy’ en nog veel meer. Een avond vol hits van Nederlandse bodem.

Kaarten vanaf € 29,00 voor woensdag 30 september om 19.00 & 21.00 uur zijn te reserveren via www.veluvinenunspeet.nl of via de theaterkassa (0341) 442000

Foto Roy Beusker