Fred Delfgaauw opent theaterseizoen in Veluvine

Aan Fred Delfgaauw de eer om vrijdag 24 september als eerste het podium te betreden tijdens het  nieuwe theaterseizoen 2021/2022 in Veluvine. Hij is al 40 jaar theatermaker. Zijn voorstelling Paradijsvogels is persoonlijker dan ooit en gaat diep. Fred Delfgaauw is geïntrigeerd door mensen die worden gezien als ‘een vreemde eend in de bijt’, maar die in werkelijkheid paradijsvogels zijn. De manier waarop zij naar de wereld kijken, gaat vaak gepaard met humor.

In zijn solovoorstelling Paradijsvogels sleept Delfgaauw je op onnavolgbare wijze mee in de wereld van kluizenaars en theatrale grootheden. Terug naar de paradijsvogels uit zijn verleden. Je kunt rekenen op humor en ontroering die zo dicht bij elkaar liggen dat het heerlijk schuurt. De meesterverteller en maker van een unieke vorm van totaaltheater weet zijn publiek te vangen met minimale middelen.

De voorstelling Paradijsvogels is te bezoeken op vrijdag 24 september om 20:15 uur in de Nestlézaal van Veluvine. Kaarten zijn te koop voor € 19,50 p.p. via veluvinenunspeet.nl of aan de theaterkassa. In lijn met de landelijke richtlijnen wordt bij entree om een coronatoegangsbewijs (QR code) gevraagd. Meer informatie hierover is te vinden op de website.