De Heerd

Fuse Theaterconcert in Theater de Heerd

HEERDE – Op vrijdag 19 november treedt het muziekensemble Fuse op in Theater de Heerd in Heerde. Fuse brak door als huisband van het TVprogramma Podium Witteman en won in 2019 de Edison Klassiek Publieksprijs. Fuse – bestaande uit een strijkkwartet met een contrabassist en een percussionist – is een Nederlands ensemble dat zowel klassieke muziek als jazz en andere muziekstijlen ten gehore brengt.. In “Fuse Live” gaat de groep 150 jaar muziekgeschiedenis te lijf, terwijl ze volop in de 21e eeuw staan. Zo klinken Miles Davis en Maurice Ravel naast Nils Frahm en Simeon ten Holt even mooi, opzwepend en actueel. Fuse neemt je mee op een ontdekkingsreis waarvan je achteraf pas beseft dat je er behoefte aan had.
Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door Hegin Metalfinishing.

Kaarten via www.dorpshuisheerde.nl of aan de balie van De Heerd, Griftstraat 8. Toegangsprijs € 22,50 incl. consumptie. Aanvang 20.15 uur.
Voor het bijwonen van theatervoorstellingen geldt de Coronawet van 25 september 2021, wat betekent dat controle plaatsvindt op een geldend coronatoegangsbewijs. Belangstellenden voor de nieuwsbrief van het theater kunnen zich opgeven via info@theaterdeheerd.nl.

Nederland, Amsterdam, 29 november 2018 Fuse ensemble Foto: Merlijn Doomernik Alle rechten voorbehouden / All rights reserved