radio794

Geloof, hoop en liefde in Infomix op 6 maart – Radio 794

Geloof, hoop en liefde in Infomix op Radio 794

Infomix is een informatief programma dat elke dinsdagavond te beluisteren is tussen 19:00 en 21:00 op Radio 794.

Deze week wordt met Jan van Limburg en Taco Hoppener, Gemeentebelangen Epe, stil gestaan bij de Gemeenteraadsverkiezingen. Afgelopen zondag presenteerde Nathalie Booij  haar cd. ‘Als ik kijk naar U’. In Infomix een terugblik op dit concert maar ook de weg naar haar 1e cd.

Zeven jaar is Henk Kloezeman bezig met het verzamelen van alles over Emst met het doel om een boek te schrijven over handel en wandel in deze plaats. Henk hoopt u te enthousiasmeren om in te schrijven want alleen bij voldoende belangstelling gaat het dit najaar in productie.

De Musicalgroep Medverka nodigt u uit voor haar voorstellingen in de theaterzaal van ’t Mozaiëk in Vaassen. Live is het programma aanwezig bij een repetitie.

Op 8 maart zal in de Noordgouw een duurzaamheidsevenement en – markt plaatsvinden. Silvia van Amerongen praat u hierover bij.

Op vrijdagochtend 9 maart wordt om 10.00 uur Fluffy de Flamingo gepresenteerd. Het kinderboek is bedacht en geschreven door Lucienne Draaijer ter nagedachtenis aan haar dochter Suus, die kort na de geboorte is overleden. Ook Lucienne is deze week te gast in Infomix.

Infomix wordt ook herhaald. Op woensdag vanaf 14.00 uur en op donderdag vanaf 9.00 uur. Terugluisteren kan uiteraard ook via www.radio794.nl.

Radio 794 – 106,5 FM & 107,8 FM ether – 93,1 FM kabel – www.radio794.nl