Geloof, hoop en liefde in Infomix op Radio 794

Maar ook gratis toegangskaarten voor de huishoudbeurs

Lang niet iedereen vindt de antwoorden in de traditionele kerken. Reden voor Epenaar Piet Goris om na zijn in 2008 uitgegeven ‘Boek over Geloof’ te komen met ‘Kleinboek over Geloof – eigen Houvast’. Goris is deze week één van de gasten in Infomix. Het informatieve programma dat elke dinsdagavond is te beluisteren tussen 19.00 en 21.00 u.

Van 16 februari tot  en met 24 februari is Amsterdam RAI het domein van de vrouw tijdens de  Huishoudbeurs en beursmanager Nicole Babay praat u bij. Ook worden er gratis toegangskaarten voor dit evenement weggeven.

In september 2019 gaat Erwin van Andel met een grote groep weer fietsen in Kenia. Het is de tweede keer dat ‘Epe Fietst Voor Water’, een initiatief van Stichting Kenya Kinderen, plaatsvindt. Met deze fietstocht wordt geld ingezameld voor een het goede doel. Erwin neemt deze week plaats achter de microfoon.

Ook aandacht voor het Jongerenklooster op Nieuw Sion in Diepenveen en een uitnodiging door br. Catharinus om te komen iNSPiRATiE LEZEN. Wordt u uitgenodigd voor een benefietavond voor Stichting Hoogvliegers en timmert het Team de Keet/Herms weer aardig aan de weg ter voorbereiding op hun bekimming van de Alpe d”HuZes op 6 juni.

Infomix wordt ook herhaald. Op woensdag vanaf 14.00 uur en op donderdag vanaf 9.00 uur. Terugluisteren kan uiteraard ook via www.radio794.nl.

Radio 794 – 106,5 FM & 107,8 FM ether – 93,1 FM kabel – www.radio794.nl