Gemeente Epe

Gemeente Epe – 4 juni Asfalteren Dorpsstraat Vaassen

Donderdagavond 4 juni wordt de Dorpsstraat in Vaassen geasfalteerd. Ook het asfalt van het fietspad langs de Apeldoornseweg wordt dan aangebracht.  Enkele maanden geleden heeft aannemer Schagen in de Dorpsstraat de rioolaansluitingen van woningen vervangen. De weg is toen weer dichtgemaakt met klinkers. Donderdag 4 juni worden deze klinkervakken weer geasfalteerd.

Werkzaamheden zijn ’s avonds

Om 18:00 uur worden de klinkervakken opgebroken. Daarna wordt er puinfundering aangebracht. Vervolgens wordt er geasfalteerd. De aannemer hoopt de werkzaamheden rond middernacht af te ronden. 

Afsluiting

Tijdens de werkzaamheden wordt de Dorpsstraat tussen de Stationsstraat en de kruising Marijkeweg-Kosterstraat afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Beide kruisingen blijven open. Met de fiets en lopend kunt u wel langs de werkzaamheden. 

Herinrichting Dorpsstraat en Apeldoornseweg

Aannemer Schagen Infra is eind 2019 in opdracht van de gemeente Epe begonnen met de herinrichting van de Dorpsstraat en Apeldoornseweg in Vaassen. Het plan voor de nieuwe inrichting van deze weg is samen met een vertegenwoordiging van bewoners en ondernemers ontwikkeld. Als alles volgens planning verloopt, is het project in de zomer, voor de bouwvak van 2020 klaar.

Blijf op de hoogte van de werkzaamheden via de Schagen Infra app!

Aannemer Schagen houdt u via hun omgevingsapp op de hoogte van de werkzaamheden. U kunt deze app downloaden op uw smartphone: in de play- of appstore kunt u zoeken op Schagen Infra. Na het downloaden kiest u voor ‘Apeldoornseweg Vaassen’. Via de app vindt u het laatste nieuws over het project, kunt u een tevredenheidsenquête invullen en ook direct contact met de aannemer opnemen.