Gerrit de Graaf clubman vv Oene

Op zaterdag 5 januari luidde voetbalvereniging Oene op gezellige wijze het nieuwe jaar in. Eerst streden de pupillen van vv Oene tegen de spelers van Oene 1 en Oene Vrouwen 1 tijdens de 11 tegen 111 wedstrijd. Daarna werd het startsein gegeven voor de traditionele snertloop. Veel mensen liepen mee, ondanks de frisse wind.

 Aansluitend vond de nieuwjaarsreceptie plaats. Tijdens zijn toespraak haalde voorzitter Richard Berghorst het belang van de vrijwilligers nog eens aan. Ook werden de plannen voor de toekomst kenbaar gemaakt. Edwerd Schuring en Robert van Dijk blijven komend seizoen trainer van resp. Oene 1 en Oene Vrouwen 1. Gerben Blok volgt Theo Scholten op als trainer van Oene 2. En Ronald Mulder volgt Jeroen Breden op als trainer van Oene JO19-1.

 Gerrit de Graaf werd verrast met zijn benoeming tot clubman van het jaar 2019. Hij is de stille kracht van de maandag- en vrijdagmorgenploeg. Maar ook daarbuiten is Gerrit regelmatig op het sportpark te vinden voor allerhande werkzaamheden. Zijn grootste klus het afgelopen jaar was de beregeningsinstallatie. Gerrit heeft hier dagen aan gewerkt met temperaturen boven de 30 graden. Hij is van alle markten thuis en weet overal een oplossing voor. Gerrit is een kleine man met grote daden!