nieuws

Gospelkoor Alemet zaterdag 16 en zondag 24 maart concert ‘Grace’

Ik bouw op U

OENE: Dit is de rode draad tijdens het concert dat Gospelkoor Alemet uit Oene op zaterdagavond 16 maart gaat geven in de grote kerk in Epe. Ieder jaar geeft het koor een concert rondom een thema. Dit jaar is gekozen voor “Bouwen op God” als Schild, Herder en Verlosser. Er komen bekende melodieën terug, zoals Ik bouw op U, Blijf bij mij Heer en Nader mij God tot U. Traditionele en moderne gospelliederen worden afgewisseld met samenzang. Het koor zal begeleid worden door een strijkorkest en een koperkwartet. Daarnaast zal het koor a capella liederen ten gehore brengen dit alles onder leiding van de eigen dirigent Erik Korterink. Het belooft een prachtige avond te worden. U en jij zijn van harte welkom.

Het concert start om 19.30 uur, de kerk is om 19.00 uur open. De toegang  voor dit concert is gratis, wel is er een collecte aan het einde van het concert voor de gemaakte onkosten.

Voor meer informatie: www.alemet.nl

Zaterdag 16 maart en zondag 24 maart voert Gospelkoor Alemet uit Oene het project ‘Grace’ uit in samenwerking met een strijkorkest en een koperkwartet. Het concert zal uit drie delen bestaan; my shield, my shepherd, my savior. Alemet zingt zowel Nederlands als Engelstalige liederen. De entree is gratis wel is er bij de uitgang een collecte voor de onkosten.