nieuwsveluvine Nunspeet

Gratis activiteiten tijdens het Nationaal Theaterweekend in Veluvine Nunspeet

Gratis activiteiten tijdens het Nationaal Theaterweekend in Veluvine

Tijdens het Nationaal Theaterweekend op 24 & 25 januari  is iedereen welkom om voor slechts €10,- per persoon te komen genieten van alles wat het theater te bieden heeft! Veluvine doet dit jaar ook mee en heeft twee prachtige voorstellingen op het programma staan: de toneelvoorstelling ‘Een Goed Mens’ op vrijdag 24 januari en de muzikale voorstelling ‘Sounds of Silence’ zaterdag 25 januari. Daarnaast zijn er ook extra gratis activiteiten te doen, zoals een inleiding, meepraten over de programmering voor het theaterseizoen 2020-2021 en een rondleiding door het theater.

Vrijdag 24 januari 19.30 uur: Inleiding Een Goed Mens
Voorafgaand aan de voorstelling is een gratis inleiding. Deze wordt gegeven door Marleen Vriezen die sinds anderhalf jaar als publicist verbonden is aan Hummelinck Stuurman Theaterproducties. Tijdens de inleiding behandelt zij de onstuimige ontstaansgeschiedenis van ‘Een Goed Mens’ en de inspiratiebronnen van Flip Broekman. Daarnaast gaat de inleiding in op het repetitieproces en de visie van de acteurs en regisseur op het stuk.

Zaterdag 25 januari 14.00 uur: Meepraten over de programmering
Wij nodigen iedereen uit om mee te komen praten over de programmering voor het theaterseizoen 2020-2021. Welke artiest of voorstelling zou jij graag zien in Veluvine? Dit is dé kans om hierover met ons in gesprek te gaan en jouw mening te geven!

Zaterdag 25 januari 15.00 uur: Exclusieve rondleiding
Aansluitend op het gesprek over de programmering kun je deelnemen aan een rondleiding door het theater. Krijg een exclusief kijkje achter de schermen en kom op plekken waar het publiek normaal gesproken nooit komt. Ook laten we zien hoe een voorstelling technisch wordt opgebouwd.

Aanmelden voor één of meerdere activiteiten kan via receptie@veluvinenunspeet.nl of bel naar 0341-442000 want vol = vol.