Helligen Hendrik tweemaal in Theater de Heerd

HEERDE – Op vrijdag 25 september en zaterdag 2 oktober staat cabaretier Helligen Hendrik met “Wen d’r maar an” op de planken in Theater de Heerd.
De coronacrisis heeft er ook bij Hendrik ingehakt. De nukkige cabaretier had grootse plannen voor zijn nieuwe theatershow. Alle regels en restricties in de afgelopen periode noopten hem echter tot rigoureuze maatregelen en nu komt hij met een sobere doch expliciete voorstelling, waarin hij zijn visie geeft op deze crisis. Van toiletpapier hamsteren tot de 1,5 meter samenleving. Van lockdowns naar balkonzangers en besmettingshaarden. Hendrik analyseert, recenseert en fileert. In de nieuwe show, die qua veiligheid aan alle mogelijke coronaregels voldoet, blijft één ding trouwens wel bij het oude: Hendrik neemt geen blad, laat staan een kapje, voor de mond.
Voor beide voorstellingen zijn nog beperkt kaarten beschikbaar en alleen verkrijgbaar aan de balie van De Heerd, Griftstraat 8 in Heerde. Aanvang van de voorstelling 20.15 uur; toegangsprijs € 23,50 incl. consumptie.
Voor het bijwonen van theatervoorstellingen geldt de Coronawet van 25 september 2021, wat betekent dat controle plaatsvindt op een geldend coronatoegangsbewijs.