Het word mooier dan ooit. Het nieuwe theaterprogramma van Veluvine is bekend.

Het nieuwe theaterprogramma van Veluvine is bekend. Vrijdag 18 juni 12.00 uur start kaartverkoop.

Vrijdag 18 juni is het zover. Het eerste deel van het nieuwe theaterseizoen wordt gepresenteerd op de website van Veluvine. Vanaf dan kunnen bezoekers hun allereerste kaartjes kopen voor voorstellingen die van september t/m december 2021 op het podium te zien zijn in het Nunspeetse theater. De programmering vanaf januari 2022 wordt op een later tijdstip bekend gemaakt. Veluvine trakteert Nunspeet en omgeving weer op een fantastisch cultureel programma, inclusief warm ontvangst en gezellige naborrel in de foyer. Van cabaret tot muziek en van toneel tot familievoorstellingen. Iedereen staat te trappelen om weer te beginnen en voor live theaterbeleving te zorgen. Eindelijk kan het weer. Samen met het publiek wordt het mooier dan ooit!

We schreeuwen het van de daken

“Als vanouds is het Veluvine theaterprogramma een mix van bekende artiesten en (nog) onbekender talent in diverse genres. De totstandkoming van het programma verliep dit jaar anders dan anders. Normaliter programmeert een theater zo’n kleine twee jaar vooruit. Voor aankomend seizoen stonden theaters en dus ook Veluvine voor extra uitdagingen. Tot het laatste moment werden extra shows aangeboden of juist teruggetrokken, wisselden voorstellingen nog van cast en moeten we flexibel zijn in het maximaal aantal bezoekers in de zaal. Daar bovenop komen nog de verplaatsingen van eerder afgelaste voorstellingen uit het lopende seizoen. Ook dát publiek willen we optimaal bedienen. Je kunt het met recht een echte puzzel met namen en data noemen. Hierin wil je wel zorgvuldig zijn om het publiek de verdiende kwaliteit te bieden. Maar het is gelukt. Vrijdag 18 juni 12.00 uur is het dan echt zover dat we het eerste deel van het seizoen bekend maken aan het publiek en zelfs een sneak preview geven van wat daarna komt. Op die dag schreeuwen we het van de daken”, aldus Hannelore Leusink (directeur/bestuurder van Veluvine).

Ook in de zomermaanden attractief programma

Door de recente versoepelingen is het publiek ook de komende maanden van harte welkom in Veluvine. Er valt van alles te genieten en beleven. De nieuwe kunstexpositie van Tom de Klerk en Corine Ton is gratis te bezoeken. De gehele maand juni is het elke vrijdagavond filmavond in het VIP-Filmhuis. In juli en augustus zijn er diverse speeldata van de NJO Muziekzomer Gelderland en komt er o.a. klapstoelcabaret en klassiek muziektheater naar het Veluvine-terrein. Het zomerprogramma sluit af met een speciale kindercabaret-voorstelling. Bovendien wordt het genieten van de uitvoering van de eindmusicals van 6 basisscholen uit Nunspeet en omgeving, dankzij de nieuwe livestreaming faciliteiten in de Grote Zaal van Veluvine.  

Voorproefjesavond
Op woensdag 15 september organiseert Veluvine haar jaarlijkse preview avond. Tijdens dit evenement presenteert het theater heerlijke voorproefjes van wat het publiek mag verwachten in het nieuwe seizoen. Deze avond is toegankelijk voor de Vrienden en Sponsors van Veluvine en natuurlijk voor het theater minnend publiek uit Nunspeet en omgeving. De kaartverkoop hiervoor start in de zomer.

Kaarten voor het nieuwe theaterseizoen zijn vanaf vrijdag 18 juni 12.00 uur verkrijgbaar via www.veluvinenunspeet.nl en bij de theaterkassa (op werkdagen geopend van 9:00 tot 17:00 uur).