nieuws

Hilarische voorstelling van Meneer Monster in Kulturhus EGW


‘Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft’

EPE – Theatercollectief Meneer Monster speelt zaterdagmiddag 20 april de kindervoorstelling ‘Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft’ in Kulturhus EGW aan de Stationsstraat 25 in Epe. De hilarische, bijna woordloze, voorstelling is geschikt voor iedereen van 2 jaar en ouder.

De voorstelling is gebaseerd op het bekende kinderboek van Werner Holzwarth en Wolf Erlbruch. Iets meer over dit verhaal? Mol komt boven de grond om te kijken of de zon al op is. Ineens wordt er op zijn kop gepoept. Kak! Wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een boel wonderlijke dieren die hem allemaal duidelijk maken dat zij dit niet gedaan hebben. Gelukkig zijn er twee strontvliegen die hem kunnen helpen.

Iets meer over Meneer Monster? Meneer Monster is een stoer en fris jeugdtheatercollectief dat internationale jeugd-bestsellers bewerkt tot volwassen jeugdvoorstellingen die zich kenmerken door hun oprechte toon en toegankelijkheid. Door veel aandacht te besteden aan de ontwikkeling van de beeldtaal en vormgeving spreken ze bij zowel kinderen als ouders de verbeelding aan. Humor is een essentieel onderdeel in hun werk. Meneer Monster is cultureel ondernemend en creatief en staat te springen om met hun monsterlijke producties de harten van hun jonge én volwassen publiek te veroveren.

Aanvang van de voorstelling is om 14.30 uur. Tickets à 8,50 euro per persoon zijn te reserveren via de link kulturhus.i-reserve.net. Meer weten? Zie ook www.kulturhusepe.nl.