bibliotheek epe

Hulp bij zoektocht naar ideale baan bij Bibliotheek Epe

Dinsdag 21 september helpt de Bibliotheek Noord-Veluwe je bij de zoektocht naar je ideale baan. De  bijeenkomst voor werkzoekenden en werkenden die willen veranderen van baan is bij de Bibliotheek in Epe van 09.30 – 11.30 uur.

Droombaanspel
De bijeenkomst van 21 september draait om het Droombaanspel.

Verandering in het werk of leven komt niet door te wachten op de juiste kans. Door het ondernemen van actie en het zetten van stappen kom je erachter wat voor werk jij zoekt en op welke manier jij waarde wilt toevoegen.

Bij het droombaanspel verloopt dit op een leuke en interactieve manier. Tijdens het droombaanspel ga je samen met de andere deelnemers op zoek naar jouw ideale baan en wat jij zelf kunt doen om je droombaan te vinden. Wat wilde je worden toen je klein was? Hoe ziet je droombaan eruit? Wie zou je kunnen helpen om de eerste stap te zetten naar je droombaan? Met elkaar gaan de deelnemers op zoek naar de antwoorden.

Jacqueline Junte is coördinator van de bijeenkomsten rondom werk bij Bibliotheek Noord-Veluwe. Ze is enthousiast over de JobOn trainingen, die bij deze bijeenkomsten gebruikt worden. “Deze trainingen zetten je aan het denken over je eigen vaardigheden. Deelnemers gaan zelf actief aan de slag. Daardoor volgen er ontzettend leuke gesprekken en geven deelnemers elkaar goede tips.”

Aanmelden
De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 21 september bij de Bibliotheek in Epe, Stationsstraat 16, 8161CR Epe, van 09.30 – 11.30 uur. Geef je snel op, maximaal 10 deelnemers kunnen meedoen. Deelnemen is gratis, maar aanmelden is een vereiste. Dit kan via www.bibliotheeknoordveluwe.nl. Meld je aan en doe mee! 

Deelnemers krijgen praktische tips, kunnen ervaringen uitwisselen en contacten leggen. Daarom tellen JobOn bijeenkomsten als sollicitatieactiviteit.

De voorbereidingen voor het droombaanspel zijn in volle gang