bibliotheek epe

Hulp bij zoektocht naar ideale baan bij Bibliotheek Epe

Maak een CV dat bij jou past

Hulp bij zoektocht naar ideale baan bij Bibliotheek Epe

Dinsdag 16 november helpt de Bibliotheek Noord-Veluwe je om een CV te maken dat bij jou past. De bijeenkomst is bij de Bibliotheek in Epe van 9.30 – 11.30 uur.

Een CV dat bij jou past

Onder begeleiding verdiepen de deelnemers zich in de taken en bijbehorende vaardigheden vanuit hun werkervaring. Hierbij wordt ook gedacht aan vrijwilligerswerk of vrijetijdsbesteding. Vaak weten mensen zelf niet hoeveel (werk)ervaring ze hebben. Werkzaamheden of taken zijn vaak zo vanzelfsprekend geworden dat sollicitanten vergeten dat dit een toegevoegde waarde is voor een potentiële werkgever.

De bijeenkomst sluit aan op de voorgaande bijeenkomst Een cv waar je trots op bent, maar is ook goed los te volgen.

Jacqueline Junte is coördinator van de bijeenkomsten rondom werk bij Bibliotheek Noord-Veluwe. Ze is enthousiast over de JobOn trainingen, die bij deze bijeenkomsten gebruikt worden. “Deelnemers worden vanaf de eerste minuut aan het denken gezet en zijn 2 uur lang actief bezig. Onderling worden tips en ervaringen gedeeld en er vinden hele leuke gesprekken plaats. De werkbladen geven bruikbare tips, deelnemers kunnen de informatie thuis nog eens rustig na lezen.”

Gratis deelname
De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 16 november, van 9.30 – 11.30 uur bij de bibliotheek in Epe, Stationsstraat 16, 8161CR Epe  

Deelname is gratis, inclusief een kopje koffie of thee.

Aanmelden is niet nodig, kom naar de bibliotheek en doe mee!

Deelnemers krijgen praktische tips, kunnen ervaringen uitwisselen en contacten leggen. Daarom tellen JobOn bijeenkomsten als sollicitatieactiviteit.

De JobOn begeleiders van de Bibliotheek Noord-Veluwe helpen je een CV te maken dat bij je past