Hulp bij zoektocht naar ideale baan bij Bibliotheek Epe

Dinsdag 1 december helpt de Bibliotheek Noord-Veluwe je bij de zoektocht naar je ideale baan. De  bijeenkomst voor werkzoekenden is in de Bibliotheek in Epe van 09.30 – 11.30 uur.

Droombaanspel
Verandering in het werk of leven komt niet door te wachten op de juiste kans. Door het ondernemen van actie en het zetten van stappen kom je erachter wat voor werk jij zoekt en op welke manier jij waarde wil toevoegen. Dit hoeft niet zwaar te zijn en het kan op een leuke en interactieve manier. Tijdens het droombaanspel ga je samen met de andere deelnemers op zoek naar jouw ideale baan en wat jij zelf kunt doen om je droombaan te vinden. Wat wilde je worden toen je klein was? Hoe ziet je droombaan eruit? Wie zou je kunnen helpen om de eerste stap te zetten naar je droombaan? Met elkaar gaan de deelnemers op zoek naar de antwoorden.

Aanmelden
De bijeenkomst staat gepland voor dinsdag 1 december in Epe, van 09.30 – 11.30 uur. Geef je snel op, maximaal 12 deelnemers kunnen meedoen. Deelnemen is gratis, maar aanmelden is een vereiste. Dit kan via www.bibliotheeknoordveluwe.nl. Meld je aan en doe mee!