Indoor Tractor Pulling Zwolle – Koop nu nog uw kaarten!

het aftellen is begonnen!

Het aftellen is begonnen! Op vrijdag 26 en zaterdag 27 januari wordt het 35 jarig bestaan van Indoor Tractorpulling in de IJsselhallen Zwolle gevierd. Met een super goed gevuld deelnemersveld én volle tribunes zal het één groot feest worden, met héél veel actie, de nodige spanning en natuurlijk extreem veel spektakel. Nergens in Europa zijn er meer starts in 3 sessies en nergens wordt Indoor Tractor Pulling zo intens beleefd als in Zwolle.

Trekkerweb Indoor Farmstock
Op vrijdagavond 18.00 uur gaan de supersport- en sporttractoren van start. TREKKERWEB Indoor Farmstock is al jaren dé populaire start van het nieuwe seizoen bij de Farmstock deelnemers. Maar liefst 50 verschillende machines verschijnen aan de start om een geweldige show op te voeren. In 5 verschillende klassen komen alle sport- en supersportklassen die we kennen voorbij.

Kijk hier voor het deelnemersoverzicht

Oliehandel.nl Indoor Tractor Pulling
Op zaterdag verschijnen voor de 35e keer de Grand National klassen aan de start. met 69 verschillende deelnemers en 7 klassen is het programma zéér goed gevuld. De avondsessie start met de Brother Battle tussen Gert & Wim Dingerink. Als alles nog werkt na de middagsessie nemen zij het de HELLA Benelux Lambada IX en de Toplenzen Lambada X tegen elkaar op.

De Modifieds of vrije klasse tractoren zijn met 13 deelnemers uit 5 verschillende landen een ware lust om te zien… The Judge uit IJsselmuiden is wel één van de opvallendste machines. De nieuwbouw van hun machine viel even tegen en het leek erop dat ze af moesten haken, maar… ze zullen er zijn! De Aftermath uit Engeland is ook een in het oog springede machine en is voor het eerst te zien in de IJsselhallen. Bekijk hier het volledige deelnemersoverzicht.

Voor het laatste nieuws kijk op de website  website