bibliotheek epe

Indrukwekkende lezing Aidan Scherpbier

Het publiek bij de lezing van Aidan Scherpbier in de bibliotheek in Epe was echt onder de indruk van zijn verhaal. Aidan Scherpbier vertelde over de Atlantic Challenge. Een roeitocht van 5.000 kilometer die hij begin dit jaar wist te volbrengen.

Aidan Scherpbier is een openhartige spreker. Met zijn hartelijke manier van doen wist hij al snel een prettige sfeer te creëren. De vele vragen van het publiek beantwoorde hij op een relaxte manier.

Aidan Scherpbier vertelde over de roeitocht over de Atlantische Oceaan. Hij roeide samen met Tristan Sim. De roeitocht was zwaar en intensief. Zowel lichamelijk als geestelijk. Maar ook een fantastische ervaring. Via foto’s en filmpjes vertelde Aidan hoe het idee tot stand kwam en over de voorbereiding van bijna vier jaar. En ook over motivatie en volhouden.

Zoals een van de aanwezigen het samenvatte was het “Een geweldige avond. Totaal onder de indruk van het verhaal van Aidan Scherpbier!”

Het roeiteam zet zich in voor The Ocean Movement, een stichting die microbiologen steunt in hun onderzoek naar micro- en nanoplastics in de Noordzee en de Waddenzee.

Fotobijschrift:

Aidan Scherpbier vertelde in de bibliotheek in Epe over zijn deelname aan de Atlantic Challenge