radio794

Infomix op RTV 794

Infomix is een informatief programma dat, al jaren, elke dinsdagavond te beluisteren is tussen 19:00 en 21:00 uur.

Karen van Doorn helpt eigenaren van honden met het (nog beter) begrijpen van het gedrag van hun huisdier, zodat de band tussen hen beter wordt. Haar drive is om spreekbuis te zijn voor honden en een vertaalslag te maken naar de eigenaar, letterlijk een communicatieve brug slaan. U verneemt hier alles over in deze aflevering.

Eper tennisvereniging introduceert padel en Walborgh Kieskamp, voorzitter van TV Epe, neemt plaats achter de microfoon om hier bij stil te staan.

De Stichting Starterscollectief Veluwe is een stichting die de belangen behartigt van startende ondernemers op de Noord-Veluwe. Epe en Heerde zijn ambassadeurs van deze stichting. Wat zij kunnen betekenen voor de starende ondernemer verneemt u van Edith Stegeman.

Monica Ligteringen nodigt u uit voor de nieuwe expositie ‘Feeling blue’ in het KEKhuis in Epe en José Geertsema belicht de toekomst van WZU Veluwe.

Uiteraard hoort u het laatste nieuws uit de regio gelezen door William Hulshof en belicht onze eigen weerman, Wilfried Elzinga het weer.

Infomix wordt herhaald. Op woensdag vanaf 14.00 uur en op donderdag vanaf 17.00 uur. Terugluisteren kan uiteraard ook via www.rtv794.nl.

Radio 794 is te ontvangen via  106,5 FM & 107,8 FM ether – glasvezel KPN 1186 – www.rtv794.nl – DAB kanaal 7B (190,64 MHz)