bibliotheek epe

Jonge Eper auteur presenteert dichtbundel in bibliotheek

Thomas Pannekoek presenteert donderdag 26 januari zijn dichtbundel (On)Geluk bij de bibliotheek in Epe. Hij zal van 15 tot 16 uur aanwezig zijn om zijn onlangs uitgegeven bundel te signeren en zal enkele gedichten voordragen.

Thomas Pannekoek is in coronatijd begonnen met het schrijven van gedichten. Dit was in de winterperiode van 2020/2021. Over waarom hij is gaan schrijven zegt Thomas Pannekoek “Het leuke aan schrijven vind ik het verplaatsen van gedachtes uit je hoofd naar iets getypt of geschreven en hoe dit kan worden gevormd tot een gedicht. Daarnaast heb ik altijd al van de Nederlandse taal gehouden en om hier mee te spelen, via woordspelingen of zoals nu via poëzie. Ook vind ik het erg leuk als een gedicht van mij iets los maakt bij mensen, zoals bijvoorbeeld een gevoel van herkenning.  Ik laat mij voornamelijk inspireren door mijn eigen leven, boeken, films, maatschappelijke thema’s, politiek of gesprekken met mensen.” 

(On)Geluk is zijn tweede dichtbundel. Thomas Pannekoek verklaart de titel als volgt: “Het boek gaat over momenten, herinneringen, herkenningen waarin geluk en/of ongeluk het hoofdonderwerp is, hoe de grens tussen ongeluk en geluk is en hoe dit elkaar soms overlapt.” 

De gratis toegankelijke presentatie van (On)Geluk door Thomas Pannekoek is ter gelegenheid van de Poëzieweek (26 januari t/m 1 februari).

Praktische informatie

Locatie: Bibliotheek Epe, Stationsstraat 16, 8161CR Epe

Datum en tijd: donderdag 26 januari, 15.00 – 16.00 uur

Kosten: gratis

Aanmelden: niet nodig

Thomas Pannekoek presenteert zijn dichtbundel (On)Geluk 26 januari bij de bibliotheek in Epe