bibliotheek epe

Jouw top CV – online workshop

De Bibliotheek Noord-Veluwe gaat online! Met een training “CV om trots op te zijn”, op 20 april, van 10.00 tot 11.30 uur. Dit aanbod is interessant voor alle in-between-jobbers, maar ook voor alle thuisblijvers die deze Covid-periode gebruiken om stil te staan bij hun persoonlijke ontwikkeling.

Ontdek je sterke punten

Aan de hand van een werkblad met individuele en plenaire opdrachten krijgen deelnemers inzicht in hun sterke punten en gaan ze oefenen om deze daadkrachtig te benoemen. Deelnemers gaan online met elkaar in gesprek en krijgen concrete handvatten om een goed CV op te stellen en hun werkervaring concreet te beschrijven. Door de interactieve opdrachten en stimulerende gesprekken komen er nieuwe inzichten. Hier kunnen deelnemers dan direct mee aan de slag!

Jacqueline Junte, Bibliotheek Noord-Veluwe, begeleidt de deelnemers in het online aan de slag gaan. De workshop bestaat uit verschillende stappen waarbij deelnemers met elkaar in gesprek gaan.

Praktische informatie

Aanmelden kan door een mail te sturen naar jjunte@bibliotheeknoordveluwe.nl. Dit kan t/m 18 april. Er is plaats voor maximaal 15 deelnemers. Deelname is gratis.

De training is online met Zoom. Voor gebruik van Zoom heb je stabiel internet, webcam en microfoon nodig.

Uiterlijk een half uur voor aanvang ontvang je de aanmeldlink naar de online omgeving.

Tijdens deze bijeenkomst geeft Bibliotheek Noord-Veluwe werkzoekenden een kans om op een hele laagdrempelige manier elkaar te ontmoeten, te netwerken en kennis en ervaringen te delen.

Dit is een samenwerking met JonOn, de landelijke community voor werkzoekenden.

Online workshop een CV om trots op te zijn bij Bibliotheek Noord-Veluwe