nieuws

Jubileum De Oener Kijktuin 20 jaar

Dit jaar bestaat De Oener Kijktuin 20 jaar en dat willen we samen met jullie vieren op 2, 3 en 4 mei aanstaande. Naast ons gebruikelijke assortiment aan bijzondere planten en aparte woon- en tuindecoraties hebben we ook exposities van enkele kunstenaars.

Om te beginnen natuurlijk de schilderijen van Miep zelf. Deze worden opgehangen in de winkel en in de speciaal neergezette partytent. Maar als het weer mee zit dan plaatsen we ze ook in de tuin tussen de planten en heesters.

We hebben een kunstenares uit Wijhe (Henny Schaapman) gevraagd om te exposeren met keramiek. Zij maakt heel mooie figuren en vormen welke soms worden voorzien van een (door haar man Harry) gemaakte ijzeren frame ter ondersteuning.

Daarnaast hebben we een kunstenares uit Raalte (Marije Gies) gevraagd om glaswerk bij ons in de tuin te exposeren. Zij maakt gebruik van verschillende technieken waaronder glas-in-lood, tiffany, brandschilderen en nog veel meer.

Natuurlijk is al het tentoongestelde werk ook te koop.

Tijdens de open dagen kunt u voor een prikkie de eigenaar worden van één van de schilderijen van Miep (u heeft de keus uit 3 schilderijen). U kunt een lot kopen voor € 1,-. Op zaterdag 4 mei trekken we dan aan het eind van de dag de winnaar. U krijgt dan een telefoontje als u de gelukkige bent en kunt dan het schilderij van uw keuze komen ophalen.

Tijdens de jubileumdagen zijn we geopend van 10.00 tot 17.00 uur en is de entree en de koffie (of thee) gratis. Komt u ook?

Het adres is Grote Weteringdijk 14 in Oene

Telefoon 0578641907. Email: info@oenerkijktuin.nl

Website Kijktuin: www.oenerkijktuin.nl
Facebook: www.facebook.nl/oenerkijktuin

Website Henny: www.deverbeeldingwijhe.nl
Facebook: www.facebook.com/deverbeeldingwijhe

Website Marije: www.magiesglas.nl
Facebook: www.facebook.com/MagiesGlas