Jubileumexpositie AFV Epe – “60 Jaar Fotoclub AFV Epe”

Expositie “60 Jaar Fotoclub AFV Epe” van 7 september t/m 27 oktober in De Ring

Als in 1957, 60 jaar geleden, de Fotoclub AFV Epe wordt opgericht, is in dat jaar de AOW net ingevoerd, de Spoetnik 1 gelanceerd, de EEG een feit en de gasbel in Slochteren nog niet gevonden.

De fotografie is analoog, de filmrolletjes in kleur, zwart-wit of diapositief. In de doka worden de mooiste foto’s gecreëerd. Enthousiaste fotografen in Epe besluiten dat het leuker is om samen de fotografie te beleven. Beeld en techniek worden op clubavonden uitvoerig behandeld. De amateurfotografie wordt een factor die in ons land niet meer weg te denken is. En in Epe is de Fotoclub AFV Epe een begrip aan het worden. Dat is het nog steeds na 60 jaar. Met de jaarlijkse exposities en met vele activiteiten timmert de fotoclub nog steeds en succesvol aan de weg. Een zegevierende tocht van het fotobeeld: nu, hier in de Ring, een tentoonstelling waar Fotoclub AFV Epe weer een mijlpaal neerzet. Geniet van de fotobeelden, geniet van wat de fotografie voor iedereen betekent.

Op www.afv-epe.nl alles over de jubilerende fotoclub.

De expositie wordt woensdag 6 september om 19.30 uur geopend door Hans van der Hoeve, burgemeester gemeente Epe.

Kijk voor meer informatie op www.deringepe.nl

Openingstijden De Ring, dinsdag t/m vrijdag van 10 – 12 en 14 – 16 uur.

Extra gratis activiteiten tijdens de Jubileum Expositie:

Woensdagavond 4 oktober, aanvang 19.30 uur: Boeiende lezing in De Ring door fotograaf en publicist Tom Meerman.

Woensdagmiddag 11 oktober vanaf 14.00 uur: Fotocafé in De Ring, met o.m. de mogelijkheid om meegenomen foto’s te laten bespreken.