nieuws

Jumbo nieuwe naamgever filmzaal Veluvine

Jumbo nieuwe naamgever filmzaal Veluvine

Jumbo Nunspeet verbindt zich weer voor 3 jaar aan Veluvine Nunspeet. De jarenlange samenwerking bevalt beiden zeer goed. Sinds dit jaar is Jumbo extra zichtbaar in Veluvine, nu de Veluvine filmzaal is omgedoopt tot Jumbozaal.

“Zowel Jumbo als Veluvine zijn veelzijdig en laagdrempelig voor iedereen. Samen proberen we cultuur toegankelijk te maken voor alle inwoners van Nunspeet. Dat onze filmzaal nu Jumbozaal heet, voelt dan ook niet meer dan logisch”, vertelt Hannelore Leusink (directeur-bestuurder van Veluvine).

Jumbo Nunspeet laat in een reactie weten erg blij te zijn dat zij zich als sponsor kan verbinden aan Veluvine, een belangrijke ontmoetingsplaats voor Nunspeet en omgeving. “We hopen dat de Jumbozaal, met o.a. het Veluvine Filmhuis,  weer veel bezoekers mag verwelkomen”, aldus Ytze Dijkstra (ondernemer van Jumbo Nunspeet).

Veluvine Vriendenclub
De Veluvine Vriendenclub bestaat uit zowel particuliere cultuurliefhebbers als bedrijven en organisaties die hun naam als sponsor aan Veluvine verbinden. Elk jaar presenteert Veluvine een nieuw en divers cultureel programma vol cabaret, dans, muziek en toneel en kunst. Hierin spelen Vrienden een belangrijke rol. Meer informatie over de Veluvine Vriendenclub is te vinden op veluvinenunspeet.nl/vrienden.