nieuws

Kaartverkoop nieuwe theaterseizoen Veluvine van start

NUNPEET Donderdag 23 mei is na een feestelijke previewavond de kaartverkoop van het nieuwe theaterseizoen gestart. Tijdens de previewavond waren er optredens van Astrid Cattel, Wouter Monden, Ernest Beuving, Judy Lijdsman, Spruijt & Opperman en Jeffrey Schenk. Komend seizoen allemaal te zien in Veluvine.

Astrid Cattel
Sprankelende kleinkunst door de brave burgemeestersdochter die eigenlijk bruist van de energie. Als verse Sarah kijkt Astrid Cattel met emotie en zelfspot terug op de eerste helft van haar leven. Gesproken tekst afwisselend met eigen muzieknummers onder begeleiding van piano. Astrid Cattel is te zien op 28 maart 2025.

Wouter Monden
Het stormt in Wouters brein. Groot nieuws en klein leed, het doet wat met Wouter. Wouter peinst, praat en reflecteert, maakt zich zorgen en ziet oplossingen en kansen. Wouter Monden is te zien met zijn voorstelling Stormbrein op 3 oktober 2024.

Ernest Beuving
Oude tijden herleven met herkenbare verhalen en typetjes, mooie liedjes en een heerlijke dosis humor. ‘Één v/d 70’s’ is een nostalgisch feest der herkenning  maar ook met een vette knipoog, want Beuving weet heel goed: “vroeger is ook niet meer, wat het nooit geweest is.” Ernest Beuving is te zien op 22 maart 2025.

Judy Lijdsman
‘You’re too cute to be an astronaut’ is een reis door de tijd en ruimte. Vanaf het moment dat NASA kandidaten selecteert voor het Space Shuttle programma, via de loodzware training en het mediacircus rondom de eerste ruimtevrouwen tot aan de bloedstollende lancering van de Space Shuttle op 28 januari 1986. Judy Lijdsman is te zien op 18 oktober 2024.

Spruijt & Opperman
Ludieke sketches en prachtig gezonden nummers, een avond lachen met een jong en muzikaal cabaretduo dat meesterlijk is in de kunst van choqueren, laten verbazen, amuseren en emotioneel raken. Spruit & Opperman is te zien op 15 maart 2025.

Jeffrey Schenk
Wie kent ze niet, al die mooie liedjes.. in onze eigen moerstaal. Jeffrey Schenk neemt je mee op een reis door de afgelopen 40 jaar, en misschien nog wel wat verder terug, naar de allermooiste hits. Hits van Hazes, Neyman, Sonneveld, Boeijen en ga zo maar door. Jefrrey Schenk is te zien op 23 november 2023.

Kijk voor het volledige nieuwe theaterseizoen op onze website: veluvinenunspeet.nl.