nieuws

Kerst met een missie! 

Het is dit jaar het tiende jaar dat het team van Tweede Kerstdag zich actief inzet om mensen die alleen thuiszitten met kerst een mooie tweede kerstdag te bezorgen. Het team van Frits en Mathilda van Triest, Zwier van de Weerd, Jan Pieter en Marjolein Tuinman en Marlies en Jan Lowin IJzerman organiseert ook dit jaar een ontmoeting in Dorpszicht Oene op tweede kerstdag.

Word jij onze gast? Zit jij alleen met kerst of heb je niet de mogelijkheid dit met iemand of je gezin te vieren? Dan willen we je van harte uitnodigen om dit met ons samen te vieren! Op Tweede kerstdag zal de ontmoeting, als vanouds, plaatsvinden in Dorpszicht Oene, Dorpsstraat 10 van 10:30-14:30 uur, inclusief warme maaltijd. 

Geef je kerstpakket een tweede kans: Wil jij je kerstpakket doorgeven aan iemand die het beter kan gebruiken? Dan mag je dit tot uiterlijk zaterdag 22 december brengen bij: Van Triest in Vaassen, Familie van Triest in Terwolde, Limburgia Heerde of de Zorgboerderij Oene.

Wilt u zich aanmelden om kerst met ons te vieren en/of nadere informatie, graag een berichtje voor 22 december naar:  info@presentepe-heerde.nl

Vermeld bij de aanmelding:
– aantal personen en evt. leeftijd
– evt dieet
– uw adres
– uw telefoonnummer
– vermeldt ook als u geen beschikking heeft over vervoer, dit zal zo mogelijk geregeld worden. 

Wanneer u dit mooie project wilt steunen kan dat door uw gift over te maken op: NL57RABO0106242547 t.n.v. Stichting Present Epe o.v.v. kerstproject 2018. 

Het inleveren van uw kerstpakket is daarnaast ook een manier om ons te helpen. U kunt uw kerstpakket inleveren tot en met zaterdag 22 december bij Van Triest- Home made by aan de Dorpsstraat 47 in Vaassen, Limburgia Heerde aan de Dorpsstraat 36 in Heerde of bij de Zorgboerderij in Oene aan de Hogestraat 5.