veluvine Nunspeet

Kiki Schippers in Veluvine met MEER

Volgens het NRC schrijft ze de beste, prachtigste, grappigste, veelzijdigste cabaretliedjes van iedereen. Ook werd ze in vijf jaar tijd vier keer genomineerd voor het beste theaterlied en won de Annie M.G. Schmidtprijs met Er spoelen mensen aan! Vrijdag 20 januari komt Kiki Schippers terug naar Nunspeet met haar nieuwe solovoorstelling MEER.

Leef! Alsof het je laatste dag is, of als het allerlaatste uur. Kiki doet niet anders. Maar na jaren van dansen op de vulkaan, is het nu tijd om stil te staan bij alles wat zich in de tussentijd heeft opgehoopt en vastgekoekt. Kiki maakt de rekening op in een voorstelling met een overdaad aan scherpe en ontwapenende liedjes, waarin ze zichzelf en de wereld niet spaart. Een piano, een gitaar en een dijk van een stem, wat wil je eigenlijk nog meer

Met haar scherpe pen bijt ze zich vast in de actualiteit met satire voor actualiteitenprogramma’s zoals Spijkers met Koppen, columns en frisse liedjes voor televisieprogramma’s De Vooravond.

Kiki Schippers – MEER is te bezoeken op vrijdag 20 januari om 20:15 uur in Veluvine. Kaarten kosten € 19,50 p.p. (inclusief servicekosten) en zijn te bestellen via veluvinenunspeet.nl of aan de kassa.

fotograaf: Annemieke van der Togt